Nieuw: De Duik APK!

Heb jij al een tijd niet gedoken en ben je onzeker over jouw vaardigheden? Of twijfel je of je materiaal nog wel goed is? Wij checken het voor je! De NOB introduceert: De Duik APK.

Binnen een maand kun jij weer vol vertrouwen het water in duiken dankzij drie checks. Samen zorgen we ervoor dat alles medisch in orde is, dat jouw materiaal gecheckt is en dat je zeker kunt zijn van jouw eigen duikvaardigheden. Kortom, je kunt weer veilig, vol vertrouwen én plezier het water in! Klik op onderstaande button en maak jouw afspraak!

PLAN JOUW DUIK APK IN!

Op dit moment kun je de Duik APK op acht plekken in Nederland uitvoeren: Voerendaal, Zuidlaren, Rotterdam, Nieuwegein, Krimpen a/d IJssel, Amersfoort, Heerenveen en Amstelveen/Abcoude. Bij alle locaties is er een NOB-vereniging en een duikwinkel geselecteerd waar jij kunt deelnemen aan de Duik APK.

Wat houdt de APK in?

  • Vul zelf online de medische check in
  • Plan een servicebeurt voor jouw ademautomaat en duikcomputer bij SubLub (fles en trimvest checken mogelijk tegen meerprijs)
  • Online leeromgeving voor het checken van je vaardigheden op 1* Duiker/Open Water Diver niveau
  • Vaardighedencheck in een zwembad of buitenwater met een instructeur op 1* Duiker/Open Water Diver niveau
  • Wanneer je geen eigen materiaal hebt, kun je eenmalig en kosteloos materiaal huren bij SubLub zodat je de vaardighedencheck in het zwembad of buitenwater kunt uitvoeren
  • Ontvang een Onderwatersport Magazine en speciaal Duik APK Logboek
  • Als de Duik APK is afgerond, kun je je aanmelden voor een funduik bij één van de vijf deelnemende verenigingen
  • Je krijgt 15% korting op het boek Onderwaterbiologie Wereldwijd

Kortom: een complete check zodat je weer veilig, vol vertrouwen én plezier het water in kan!
Dit alles voor een prijs van € 90,-*

Op dit moment kun je gebruik maken van de introductiekorting: je betaalt niet € 90 maar slechts € 55!
Deze actie is geldig t/m 6 februari. Je krijgt dan t/m 13 februari de tijd om de praktijkcheck uit te voeren.  Je hoeft geen lid te zijn van de NOB om gebruik te maken van de Duik APK.