Een proefduik maken.. ?

Lijkt het je leuk of spannend om te leren duiken maar weet je nog niet zeker of het ook écht wat voor je is? Ervaar dan in de veilige omgeving van het zwembad hoe het is om te duiken!  Door één van onze ervaren instructeurs krijg je de eerste beginselen van het (perslucht)duiken aangeleerd en ervaar je hoe het is om onder water te kunnen ademen. Deze proefduikles van ongeveer 1 uur vindt altijd plaats op de woensdagavond tijdens het “binnenseizoen”(oktober t/m april) en wel op onze thuisbasis,  Zwembad ‘de Joffer’ te Voerendaal. in principe kun je het hele seizoen een proefduik maken echter is het gezien de planning het beste als je die eind september uiterlijk begin oktober maakt. zodat je meteen in kunt stromen in de theorie-opleiding.

Wat kun je van ons verwachten bij een proefduik ?:

Wij zorgen voor alle benodigde duikapparatuur etc.  Het enige dat je zelf dient mee te nemen zijn zwemkleding, een handdoek en eventueel een t-shirt dat nat mag worden.
Na een korte kennismaking, een introductie-theorieles en het invullen van een vrijwaringsverklaring, krijg je door een ervaren instructeur uitleg over het gebruik van duikapparatuur en “basic”-handsignalen. Aansluitend zul je onder begeleiding van de instructeur je duikset opbouwen en tesamen onder water gaan. Je zult ervaren hoe heerlijk het is om gewichtloos te zweven in het water! Na afbouwen van de duikset , douchen en omkleden, evalueren we je eerste duikervaring  en praten we in de kantine nog gezellig na.

Stel je bent naar aanleiding van de proefduik super enthousiast geworden? wil je overgaan tot lidmaatschap van de vereniging? en instromen in de reguliere duikopleiding; dan hebben wij als vereniging een speciale aanbieding voor je klaarliggen. De instructeur kan je hierover meer vertellen.

Geïnteresseerd geraakt in een proefduik ?,  of wil je vooraf  toch nog wat meer informatie? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw leeftijd

  Uw kledingmaat i.v.m. juiste maat trimvest (verplicht)

  XSSMLXLXXL

  Uw schoenmaat i.v.m. juiste maat vinnen (verplicht)

  36-3738-3940-4142-4344-4546-4748-49