Vervolgopleiding volgen?

Ook dat kan bij Anthias! Onder leiding van onze instructeurs word je dan verder opgeleid en hiervoor hoef je niet persé je 1* brevet bij ons gehaald te hebben.
Wij verzorgen de volgende vervolgopleidingen:

2* Brevet
In de 2*-duikopleiding doe je ervaring op met het plannen en veilig uitvoeren van duiken onder diverse omstandigheden zoals het duiken in stromend water, duiken in het donker en diep duiken tot 30 meter. Er wordt bovendien aandacht besteed aan de meest voorkomende duikgerelateerde aandoeningen. Als 2*-duiker duik maak je geen decompressieduiken.

De 2*-duiker wordt in de Engelse benaming aangeduid als AOW (Advanced Open Water Diver). Dit is een internationaal bekende benaming, waarvan de bevoegdheden aansluiten bij wat je in je opleiding hebt geleerd.

On-topspecialisatie diepduiken:

Tijdens de 2*-duikopleiding heb je de keuze om tot een diepte van maximaal 20 of 30 meter te duiken. Als je het standaardprogramma van de 2*-duikopleiding volgt, doe je alle vaardigheden tot een diepte van 20 meter. Wil jij vaardig worden in het duiken naar dieptes tussen de 20 en 30 meter, dan doe je de On-topspecialisatie Diep Duiken. Je instructeur kan je hier meer over vertellen. Als je wilt starten met de specialisatie Wrakduiken of de 3*-duikopleiding moet je de On-topspecialisatie gedaan hebben.

3* Brevet
De 3*-duikopleiding is een leergang van verdieping. In deze opleiding worden de puntjes op de i gezet en de achtergronden van wat je tot nu toe als vaste gegevens hebt aangenomen verduidelijkt. Je wordt opgeleid als ‘begeleidend duiker’. Hier leer je hoe je duikers in opleiding kan begeleiden door duiktechnieken met hen te oefenen. Ook de 3*-duiker maakt geen decompressieduiken. Dit is een aparte specialisatie die je na je 3* kunt volgen.

De 3*-duiker wordt in de Engelse benaming aangeduid als DM (Dive Master). Dit is een internationaal bekende benaming, waarvan de bevoegdheden aansluiten bij wat de NOB-3*-duiker in zijn opleiding heeft geleerd.

Interesse in een van deze vervolgopleidingen?
Of wil je meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Ik ben geïnteresseerd in de vervolgopleiding

    2* opleiding3* opleiding